Please enable JS

Κοινοποιήστε την πρόταση

Ελεγχόμενη λήψη ή και εκτέλεση εκπομπών κλήσης.

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ελεγχόμενη κλήση μέσω εντολής SMS όπου είτε μπορείτε να καλέσετε εσείς την συσκευή και να απαντήσει αυτόματα σε «σιωπηλή» κατάσταση ή να σας καλέσει πίσω η συσκευή όποτε εσείς επιλέξετε πάλι σε «σιωπηλή» κατάσταση.

Πιστοποίηση IPX7.

Με την πιστοποίηση IPX7 έχετε έναν έξυπνο και ανθεκτικό «σύντροφο», ο οποίος θα σταθεί επάξια σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Κλήση παρακολούθησης περιβάλλοντα χώρου

Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις προς το ρολόι ώστε να ακούτε όσα συμβαίνουν στον περιβάλλοντα χώρο, δίχως να γίνεται αντιληπτό από τον χρήστη.

Ειδοποίηση αφαίρεσης ρολογιού και χαμηλής μπαταρίας

Σε πιθανή αφαίρεση του ρολογιού από τον καρπό αλλά και στην ενεργειακή πτώση της μπαταρίας ενημερώνεστε μέσω SMS.

Μόνιμοι υπερ-μαγνήτες νεοδυμίου (NdFeB).

Είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος τύπος μαγνήτη σπάνιων γαιών, είναι ένας μόνιμος μαγνήτης κατασκευασμένος από ένα κράμα νεοδυμίου, σιδήρου και βορίου. Οι μαγνήτες νεοδυμίου ανήκουν στην κατηγορία των πιο ισχυρών τύπων εμπορικά, διαθέσιμου μαγνήτη.

Ακουστική παρακολούθηση του περιβάλλοντα χώρου με DSP.

Επιλέξτε την εκτέλεση «σιωπηλών» κλήσεων για την ακουστική παρακολούθηση του περιβάλλοντα χώρου που βρίσκεται η συσκευή σας, με την βοήθεια του ειδικού ψηφιακού επεξεργαστή σήματος DSP (Digital Signal Processor), για έως και 5 μέτρα περίμετρο, με κέντρο την συσκευή.

Χαρακτηριστικά που επιλέξαμε να συνοδέψουν την πρόταση KD17

Μια εξαιρετική και δοκιμασμένη επιλογή σε πολλές διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις για αγοράκια και κοριτσάκια από 1 έως 7 ετών. Το KD17 έχει 1024 προβολές!

Οθόνη: 0.96inch.
Διαστάσεις Ρολογιού: 3.1Υ x 5.2Π x 11.8Μcm.
Μπαταρία: 400mAh πολυμερών ιόντων λιθίου (lithium-ion polymer).
Ακουστικά: 8Ω/0.5W, 1 ακουστικό.
Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο (hi-fi).
GPS+LBS.
Λήψη και εκπομπή κλήσεων.
SOS κλήσεις.
Κλήση παρακολούθησης περιβάλλοντα χώρου.
Ειδοποίηση αφαίρεσης ρολογιού και χαμηλής μπαταρίας.
Βηματομετρητής.

86.79€ 78.98€

Παρεχόμενες ενσωματωμένες υπηρεσίες στην πρόταση KD17 από το geonion.com

εδώ μπαίνουν οι υπηρεσίες

Μέσα από την πλατφόρμα του geonion.com μπορείτε να αγοράσετε, ανανεώσετε ή και να προσθέσετε θύρες* (slots) αλλά και πρόσθετα (add-ons) της επιλογής σας, γρήγορα και εύκολα.
*η μία θύρα αντιστοιχεί σε μία συσκευή παρακολούθησης και εντοπισμού.

Σας παρουσιάζουμε τις συνηθέστερες ερωτήσεις και τις απαντήσεις αυτών, σχετικά με το προϊόν.

Ειδοποίηση αφαίρεσης ρολογιού και χαμηλής μπαταρίας
Σε πιθανή αφαίρεση του ρολογιού από τον καρπό αλλά και στην ενεργειακή πτώση της μπαταρίας ενημερώνεστε μέσω SMS.
Τι υπάρχει εντός της συσκευασίας που θα παραλάβω;
Εντός της συσκευασίας θα βρείτε εκτός από την συσκευή, τις οδηγίες χρήσης, το IMEI, το S/N και ένα USB καλώδιο φόρτισης.
Η υπηρεσία είναι ενεργή και εκτός Ελλάδας;
Το geonion.com είναι ένας παγκόσμιος πάροχος και μπορεί να εξυπηρετήσει σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Η συνέχιση της υπηρεσίας εκτός Ελλάδος εξαρτάται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει.
Μπορώ να τερματίσω τον λογαριασμό μου στο geonion.com;
Έχετε την δυνατότητα τερματισμού του λογαριασμού σας όποτε εσείς το επιλέξετε.
Ποια είναι η ακρίβεια του γεωγραφικού στίγματος εκπομπής ή και η δυνατότητα αποστολής αυτού;
Η ακρίβεια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την δυνατότητα ευκολίας επικοινωνίας μεταξύ συσκευής και τον ή τους δορυφόρους επικοινωνίας ή την διαθεσιμότητα κεραιών του παρόχου της κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε όπως για παράδειγμα τα εμπόδια (λ.χ. κτήρια, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, συσκευές επιτηδευμένης παρεμβολής εκπομπών κλπ.) που υπάρχουν σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Ποια είναι η ετοιμότητα του προϊόντος με την παραλαβή;
Το προϊόν θα το παραλάβετε έτοιμο προς χρήση με τις απαραίτητες ρυθμίσεις που απαιτούνται όπως επίσης με την ενεργή διασύνδεση του με την online διαδραστική πλατφόρμα του παρόχου geonion.com.
Πότε λήγη η online υπηρεσία; Μπορώ να την ανανεώσω μόνος(η) μου;
Όλες οι προτάσεις μας διαθέτουν για 1 έτος ενεργοποιημένες online διαδραστικές υπηρεσίες από τον πάροχο geonion.com. Μετά την λήξη αυτών, έχετε την δυνατότητα ανανέωσης της υπηρεσίας μέσω της online διαδραστικής πλατφόρμας του geonion.com.
Πότε παραλαμβάνω το προϊόν;
Η χρονική διάρκεια παραλαβής είναι σχετιζόμενη με την ενεργοποίηση των online παρεχόμενων υπηρεσιών. Ως μέσο όρο η διάρκεια αυτή ορίζεται μεταξύ 7 και 14 ημερών. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που η χρονική διάρκεια τείνει να παρέλθει σας ενημερώνουμε μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που μας έχετε αποστείλει για την ημερομηνία παραλαβής.
Τι είναι το geofence;
Έχετε την δυνατότητα μέσω της online διαδραστικής πλατφόρμας του geonion.com να επιλέξετε και να οριοθετήσετε τα γεωγραφικά σύνορα που θα δραστηριοποιείται η συσκευή. Η παραβίαση των ορίων αυτών θα ενεργοποιεί μια γκάμα ειδικών ειδοποιήσεων που στέλνονται στην πλατφόρμα του geonion.com αλλά και των όποιων επιπλέον μέσων ειδοποίησης έχετε ενεργοποιήσει όπως για παράδειγμα μέσω EMAIL ή και SMS.
Τι είναι το GLONASS;
Το GLONASS παράγεται από τα αρχικά των λέξεων GLobal Navigation Satellite System το οποίο είναι παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης, ακίνητου ή κινούμενου χρήστη, το οποίο βασίζεται σε ένα "πλέγμα" από δορυφόρους, εφοδιασμένων με ειδικές συσκευές εντοπισμού. Οι συσκευές αυτές παρέχουν μεταξύ άλλων ακριβείς πληροφορίες για τη θέση ενός σημείου, το υψόμετρό του, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κίνησης του.
Τι είναι το GPS;
Το GPS (Global Positioning System), Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης, ή Θεσιθεσίας είναι παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης, ακίνητου ή κινούμενου χρήστη, το οποίο βασίζεται σε ένα "πλέγμα" από δορυφόρους, εφοδιασμένων με ειδικές συσκευές εντοπισμού, οι οποίες ονομάζονται "πομποδέκτες GPS". Οι πομποδέκτες αυτοί παρέχουν μεταξύ άλλων ακριβείς πληροφορίες για τη θέση ενός σημείου, το υψόμετρό του, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κίνησης του.
Τι είναι το LBS;
Το LBS παράγεται από τα αρχικά των λέξεων Location-Based Service και χρησιμοποιείται ώστε να προσδιορίσει τη θέση ενός αντικειμένου με χρήση το σήμα του κινητού τηλεφώνου. Η παρακολούθηση του σήματος πραγματοποιείται με τη χρήση των κεραιών GSM παρόχων κινητής τηλεφωνίας.
Τι εννοούμε στο TRACE όταν αναφέρουμε την λέξη εκπομπή;
Είναι η αποστολή δεδομένων από την συσκευή προς τον online πάροχο με εμπεριεχόμενα δεδομένα όπως μεταξύ άλλων το γεωγραφικό μήκος και πλάτος (γεωγραφικό στίγμα) της τοποθεσίας που βρίσκεται η συσκευή.
Υπάρχουν έξοδα αποστολής;
Στο TRACE δεν χρεώνουμε έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας.
img img