Please enable JS

Τα VLS5M και VLS20L αποτελούν μια κορυφαία επιλογή για το όχημά σας.

Σας παρουσιάζουμε τις συσκευές παρακολούθησηςκαι εντοπισμού VLS5M και VLS20L GPS trackers για οχήματα. Τα VLS5M και VLS20L GPS tracking συστήματα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μικρών ή μεγάλων οχημάτων με σχεδόν αξεπέραστη απόδοση και αξιοπιστία. Είναι προτάσεις οι οποίες έχουν δοκιμαστεί από το ανθρώπινο δυναμικό του TRACE με εξαιρετικά αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες και περιστάσεις. Διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα αγοραστικού κοινού αφού αποτελούν δυναμικές επιλογές για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, τροχόσπιτων, σχολικών λεωφορείων, φορτηγών, σκαφών ευρέος τύπου κ.α. Ιδιαίτερα ενεργή απήχηση έχουν σε εταιρίες που εφαρμόζουν υπηρεσίες διαχείρισης στόλου οχημάτων με εξαιρετική επιτυχία και υψηλές αποδόσεις χρήσης.

Οι προτάσεις VLS5M και VLS20L αποτελούν ίσως την ιδανικότερη φορητή επιλογή σχεδόν για όλα τα οχήματα σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Η εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία όπου αναλόγος των επιλεγμένων ρυθμίσεων μπορεί να φτάσει έως και τις 200 ημέρες για την πρόταση VLS5M ενώ για την VLS20L εκτινάσσεται έως και τις 800 ημέρες, η αυτόματη ειδοποίηση από την συσκευή προς τον τελικό χειριστή μέσω κλήσης ή SMS σε περίπτωση πτώσης ή και μεγάλης ανατάραξης από την επικολλούμενη επιφάνεια, το IPX7, η υψηλής ποιότητας GPS κεραία αλλά και οι ισχυρότατοι υπερ μαγνήτες νεοδυμίου οι οποίοι αναφορικά είναι μαγνήτες σπάνιων γαιών και θεωρούνται μόνιμοι μαγνήτες, κατασκευασμένοι από ένα κράμα νεοδυμίου, σιδήρου και βορίου και οι οποίοι καθιστούν πανίσχυρη την εκάστοτε επικόλληση σε όλες τις αντίστοιχες επιφάνειες του είδους. Η αρχιτεκτονική με Dual CPU και επιπρόσθετη δικλείδα ασφαλείας φιλοσοφίας watch-dog για την αποφυγή συστημικών σφαλμάτων, η δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης στιγμάτων σε περίπτωση απώλειας σήματος GSM ή σε περίπτωση απουσίας κάρτας SIM το οποίο «εκτελείται» μετά την προσθήκη κάρτας μνήμης χωρητικότητας έως και 32GB καθιστά την συσκευή μια λύση που μπορεί να «σταθεί» σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Οι επιπλέον λειτουργίες λήψης και εκτέλεσης τηλεφωνικών κλήσεων από και προς την συσκευή με επιπρόσθετη δυνατότητα αυτής των «κρυφών» ενεργών κλήσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν προς την συσκευή με σκοπό την ακουστική παρακολούθηση του περιβάλλοντα χώρου φτάνοντας έως και τα 5 μέτρα ακουστικής περιμέτρου, συνθέτουν το εκπληκτικό «προφίλ» των VLS5M και VLS20L.

Ένας αυτόνομος έξυπνος και ανθεκτικός «σύντροφος», ο οποίος θα σταθεί επάξια σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας. Προσθέτει ένα υψηλό επίπεδο επιπρόσθετης ασφάλειας και αξιοπιστίας για εσάς, τους συνεργάτες σας, γνωστούς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως όλες η συσκευές του TRACE είναι συμβατές με την ευέλικτη πλατφόρμα διεπαφής και την ασφαλή/κρυπτογραφημένη υπηρεσία διασύνδεσης του geonion.com. Όλες οι ενσωματωμένες λειτουργίες των συσκευών ενισχύονται ή και πολλαπλασιάζονται ακόμα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον προβολής και διαχείρισης για τον χρήστη (Friendly User Interface).

Ένας αυτόνομος έξυπνος και ανθεκτικός «σύντροφος», ο οποίος θα σταθεί επάξια σε ένα απαιτητικό περιβάλλον εργασίας. Προσθέτει ένα υψηλό επίπεδο επιπρόσθετης ασφάλειας και αξιοπιστίας για εσάς, τους συνεργάτες σας, γνωστούς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

TRACE