Please enable JS

Τα VLS5M και VLS20L αποτελούν μια κορυφαία επιλογή για το όχημά σας.

Σας παρουσιάζουμε τα VLS5M και VLS20L, 2 εκπληκτικές και δοκιμασμένες προτάσεις που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν. Τα συγκεκριμένα συστήματα εντοπισμού και παρακολούθησης απευθύνονται για μικρά ή μεγάλα οχήματα, όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο, μια μικρή βάρκα, ένα jet ski έως ένα ολόκληρο φορτηγό ή πλωτό tanker.

Η εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία όπου αναλόγος των επιλεγμένων ρυθμίσεων μπορεί να φτάσει έως και τις 800 ημέρες, η αυτόματη ειδοποίηση από την συσκευή προς τον τελικό χειριστή μέσω κλήσης ή SMS σε περίπτωση πτώσης ή και μεγάλης ανατάραξης από την επικολλούμενη επιφάνεια, το IPX7, η υψηλής ποιότητας GPS κεραία αλλά και οι ισχυρότατοι υπερ μαγνήτες νεοδυμίου οι οποίοι αναφορικά είναι μαγνήτες σπάνιων γαιών και θεωρούνται μόνιμοι μαγνήτες, κατασκευασμένοι από ένα κράμα νεοδυμίου, σιδήρου και βορίου και οι οποίοι καθιστούν πανίσχυρη την εκάστοτε επικόλληση σε όλες τις αντίστοιχες επιφάνειες του είδους, χαρακτηρίζουν τα VLS5M και VLS20L ίσως την ιδανικότερη φορητή επιλογή σχεδόν για όλα τα οχήματα. Οι επιπλέον λειτουργίες λήψης και εκτέλεσης τηλεφωνικών κλήσεων από και προς την συσκευή με επιπρόσθετη δυνατότητα αυτής των «κρυφών» ενεργών κλήσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν προς την συσκευή με σκοπό την ακουστική παρακολούθηση του περιβάλλοντα χώρου φτάνοντας έως και τα 5 μέτρα ακουστικής περιμέτρου.

Ένας αυτόνομος έξυπνος «σύντροφός», σχεδόν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Προσθέτει ένα υψηλό επίπεδο επιπρόσθετης ασφάλειας και αξιοπιστίας για εσάς, τους συνεργάτες σας, γνωστούς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως όλες η συσκευές του TRACE είναι συμβατές με την ευέλικτη πλατφόρμα διεπαφής και την ασφαλή/κρυπτογραφημένη υπηρεσία διασύνδεσης του geonion.com. Όλες οι ενσωματωμένες λειτουργίες των συσκευών ενισχύονται ή και πολλαπλασιάζονται ακόμα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον προβολής και διαχείρισης για τον χρήστη (Friendly User Interface).

Ένας αυτόνομος έξυπνος «σύντροφός», σχεδόν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Προσθέτει ένα υψηλό επίπεδο επιπρόσθετης ασφάλειας και αξιοπιστίας για εσάς, τους συνεργάτες σας, γνωστούς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

TRACE